Muzikale deconstructie in 3 x 2 delen
inktjet druk op fotografisch papier, gemonteerd op hout
DEEL I & II
photo 1
DEEL III & IV
photo 2
DEEL V & VI
photo 3

Andreas-Maria Jacobs (1956) is geïnteresseerd in het artistiek en kritisch bevragen van vooronderstellingen over een semiotisch codificatieproces en het speels vernietigen ervan, dat ons begrip verruimt over de wereld(en) waarin wij – min of meer – proberen te leven. De afgelopen jaren houdt hij zich voornamelijk bezig met netart / webart, electronisch schrijven (E-Poetry) en digitale schilderkunst. Zijn werk bevindt zich o.a. in het tweede volume van de Electronic Literature Collection, ELO Vol. 2, 2010 [2], in de pas verschenen European Anthology of Electronic Writing , 2012. Zijn werk wordt vertoond op verschillende festivals en gepubliceerd in internationale magazines. 

 

Comments

Shulamith Firestone

Het was niet dat ik bewondering voor haar had omdat ze Andy Warhol in de buik had geschoten.

Lees verder

Mia You

Ik houd de uren bij door het ene middel te gebruiken om bij het andere te komen. Ik ben nooit verslaafd geweest

Lees verder

Pieter Van de Walle

je dacht dat ik overdreef toen ik zei dat mijn vijf kolibries
vijf verschillende voederbakjes nodig hadden
omdat ze elkaar anders met hun snavels de kop inslaan

Lees verder

Tim Bongaerts

er is weinig voor nodig
een korte ontkoppeling 
van je lichaam 

hoor je het bot kraken?

Lees verder

Simone Atangana Bekono

UHH,,,I AM SORRY I KNOW NOTHING OF FORM!!

er wordt veel over me gefluisterd
ik mis tucht dus ik vraag stergespreid om tucht

Lees verder

Yinni

GEGROET BODHISATTVA VAN HET AFVAL

Lees verder

Rozalie Hirs

ik doe mijn haar
[thema en variaties]

Lees verder

Angelika Geronymaki

diep in de aardkorst gaat de tektonische grens
gebukt onder een saboteur, voor hem het onderrijk,
anti-oceaan e.d.

Lees verder

marwin vos

de teksten opnieuw doorgenomen op de woorden

– zelfmoord

– moord/uitsterven

– weigeren

– joy

Lees verder

Yasmin Namavar

ik kniel voor de bloemen, de velgen
gebukt onder het lichaam
als ik opkijk
ligt er een kind tussen mijn benen

Lees verder