Samplekanon

Vince Trommel

On July 19, 2012 by samplekanon

Vince Trommel studeert illustratie aan de Sint Joost. Onlangs maakte hij een boek met de titel Aap,  Noot,  Dood. Enkele afbeeldingen uit dit boek zijn hieronder zichtbaar. Voor meer werk van zijn hand kunt u gaan naar http://trommelart.blogspot.nl/

[slideshow]

Comments

comments

Trackbacks & Pings

  • Sampler (1) | Ooteoote says:

    […] Vince Trommel – Aap, Noot, Dood Toen wij nog moesten leren schrijven dacht Vince Trommel aan de dood. De taferelen uit zijn Aap, Noot, Dood lijken zo uit de Middeleeuwen te komen, maar tegelijkertijd kleeft er iets onmiskenbaar unzeitgemäss aan deze etsen. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>