Samplekanon

Samuel Vriezen

On February 24, 2017 by samplekanon

Samuel Vriezen (1973) is componist en dichter. Onlangs verscheen Netwerk in eclips, een omvangrijk hybride essay over poëzie op internet en de politieke grenzen van kunst in de netwerkwereld. Hij werkt nu onder meer aan een radiowerk op basis van een toneelstuk van Gertrude Stein, en het onder de knie krijgen van de Kithara, een door Harry Partch ontwikkelde grote staande lier die heel merkwaardig gestemd is. Het gedicht [F9] is deel van een grotere cyclus van crisispoëzie in wording. De F staat voor Fibonacci – de opeenvolgende gedichten in de cyclus worden exponentieel korter.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>