Samplekanon

Andreas Maria Jacobs

On February 22, 2013 by samplekanon

Muzikale deconstructie in 3 x 2 delen
inktjet druk op fotografisch papier, gemonteerd op hout

DEEL I & II
photo 1
DEEL III & IV
photo 2

DEEL V & VI
photo 3

Andreas-Maria Jacobs (1956) is geïnteresseerd in het artistiek en kritisch bevragen van vooronderstellingen over een semiotisch codificatieproces en het speels vernietigen ervan, dat ons begrip verruimt over de wereld(en) waarin wij – min of meer – proberen te leven. De afgelopen jaren houdt hij zich voornamelijk bezig met netart / webart, electronisch schrijven (E-Poetry) en digitale schilderkunst. Zijn werk bevindt zich o.a. in het tweede volume van de Electronic Literature Collection, ELO Vol. 2, 2010 [2], in de pas verschenen European Anthology of Electronic Writing , 2012. Zijn werk wordt vertoond op verschillende festivals en gepubliceerd in internationale magazines. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>